Nieuwe remblokken montageset van Estate Services

nieuwe remblokmontagesetDat is nog eens een goede service van Estate Services! Gistermiddag om half vijf gemaild dat ik bij het monteren van de nieuwe remdelen had ontdekt dat ik de verkeerde remblok montageset had. Gisteren meteen al een reactie terug dat ik hem kon omruilen en vandaag al de nieuwe ontvangen. Dat terwijl ik de verkeerde set vandaag pas op de bus had gedaan. Super klantvriendelijk!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate