Nieuwe Protool AGP 125 haakse slijper gekocht

protool AGP 125 12 DMijn Makita slijptol begon alweer te haperen. Het blokkeer knopje was afgebroken en liet steeds slechter los. Deze slijptol heeft het, net als mijn vorige Makita, niet heel lang gedaan.

Op de lasclinic heb ik even met de slijptol van Harm gewerkt. Dat was een erg prettige. Hij startte geleidelijk en trilde een stuk minder. Dat bleek een Protool AGP 125-12 D te zijn. Harm vertelde me dat hij er al erg lang mee deed en er heel tevreden over was. Daarom heb ik er ook maar een besteld voor een scherpe prijs bij ToolProf. Die gaat nog wel intensief gebruikt worden met alle toekomstige projecten en rijdende opknappers.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate