Nieuwe ophangingsrubbers en neuslijst combi gekocht

Om zeker te weten dat de wegligging van mijn combi goed is en ik met succes de weggedrag test van de RDW doorsta, ga ik de ophanging geheel vernieuwen. Een groot deel wordt PU en voor zover niet beschikbaar nieuw rubber. Via Marktplaats vond ik alvast wat nieuwe delen.

Rubbers voor de draagarmen (onderdeelnummer 660112).

draagarm   rubbers

En stootrubbers voor de achteras (onderdeelnummer 666905).

stootrubbers   achteras

En daarnaast ook een splinternieuwe neussierstrip (onderdeelnummer 661050).

neussierlijst   nieuw

En ook alvast een nieuwe ATE hoofdremcilinder voor het dubbele remsysteem voor mijn witte 123GT.

HRC   dubbel   circuit

 

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate