Nieuwe nokkenas opsluitplaat gekocht

Nokkenas opsluitplaatBij het demonteren van het oude kapotte distributietandwiel is de opsluitplaat van de nokkenas beschadigd geraakt. Waar haal je die nu zo snel vandaan? Even Ben van Tinustechniek gemaild en die belde al snel terug en had hem liggen. Dat is maar tien minuten rijden vanaf mijn sleutelplek, dus ik heb meteen maar even een nieuwe gehaald. Ik heb de messing variant gekozen omdat die betere zelfsmerende eigenschappen heeft. Kan ik morgen weer verder.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate