Nieuwe hoofdremcilinder voor Volvo 245 GLE

HRC en RAWOp het volvolvo.nl forum kwam ik een nieuwe ATE hoofdremcilinder tegen voor een prijsje waarvoor je normaal nog niet eens een imitatie merk hoofdremcilinder hebt. ATE is hetzelfde merk als de origineel geleverde Volvo hoofdremcilinders. Omdat ik toch zo goed als alle remdelen aan het vervangen ben (linksvoor is af), leek ook een nieuwe hoofdremcilinder mij wel een goed idee.

Bij dezelfde verkoper heb ik ook nog een New Old Stock (NOS) compleet knipperlicht voor de Amazon gekocht. De fittinghouder is vaak helemaal verroest en zijn nauwelijks in goede staat uit slopers te halen. Wel handig om als reserve te hebben liggen dus.

1 gedachte over “Nieuwe hoofdremcilinder voor Volvo 245 GLE”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate