Nieuwe bobine met originele uitstraling geplaatst

nieuwe bobine oude stijlVoor een betere werking van de 123-ontsteking en om er zeker van te zijn dat de interne weerstand van de bobine niet te klein is/wordt waardoor de 123 doorbrandt, is het aan te bevelen om een nieuwe bobine te plaatsen.
Dit had ik nog steeds niet gedaan omdat ik de originele uitstraling wilde behouden. Die aanpassing heb ik inmiddels gedaan. Een verslag volgt bij de tips.
Daarnaast heb ik meteen de Iridium Denso IWF20 bougies geplaatst. Vreemd genoeg rijdt de auto eerder slechter dan beter. Hij pakt een beetje schokkerig op.

Gerelateerde tips:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate