Nieuwe ATE remklauw linksachter Volvo 140

ATE remklauw linksachterBij de APK voorinspectie bleek dat de rem linksachter heel iets bleef plakken. Aangezien het niet veel was, was ik eerst van plan om de zuigers van de klauw gewoon weer gangbaar te maken. Op eBay in Duitsland kwam ik echter voor 50 euro een splinternieuwe ATE remklauw tegen. Voor dat geld heb ik geen zin om te klooien. Het blijven toch de remmen en ander moet de klauw binnen afzienbare tijd alsnog vervangen worden. De klauw is zelfs compleet met bevestigingsmateriaal voor de remblokken, dus kan er zo onder.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate