Nieuwe 123 ontsteking gekocht

Naar volle tevredenheid heb ik in mijn Amazon een 123 ontsteking ingebouwd (zie ook mijn 123 ignition inbouw handleiding). Hij start er beter door en de motor loopt mooier. In mijn Amazon Combi zet ik een 123 Tune waar je eigen ontstekingscurves in kunt programmeren. Op marktplaats kwam ik een nieuwe 123 ontsteking tegen. Deze heb ik alvast gekocht om later in mijn witte 123GT te kunnen zetten.

nieuwe   123   ontsteking

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate