Nieuw ventiel in Corona velg laten zetten

lekkage ventielLaatst had ik m’n winterbanden om m’n Corona velgen laten leggen. Helaas bleek rechtsachter langzaam leeg te lopen. Daarom nog even terug naar Automat Deventer. Daar bleek dat het ventiel lekte. Die hadden ze niet standaard vernieuwd en dit kostte 15 euro!!! extra, wat een geld. Omdat ik vond dat de dat wel meteen hadden kunnen zeggen, kreeg ik korting en hebben ze er voor 10 euro een nieuw ventiel in gezet. Nog veel geld, want ze hebben hem niet opnieuw gebalanceerd. Volgende keer maar een ander adresje….

1 gedachte over “Nieuw ventiel in Corona velg laten zetten”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate