Nieuw hemeltje gekocht voor 1800E

Mijn Volvo 1800E heb ik gekocht zonder interieur (en nog wat andere ontbrekende delen).

zonder   interieur

Het is een toekomstig project, maar ik ben toch al het een en ander aan onderdelen aan het verzamelen zodra ik er tegenaan loop. Op Marktplaats kwam ik een nieuwe hemel tegen.

Hemel   P1800E   692407

Dit is het geperforeerde type met onderdeelnummer 692407. Deze is toegepast in de P1800 serie vanaf chassisnummer 8000 (dit is de 1800S vanaf modeljaar 1964 en de 1800E) en wordt bevestigd met baleinen (onderste plaatje). Daarvoor zat het vast met een houten frame en was het vinyl doek ongeperforeerd.

hemel   onderdelenboek

Nu ben ik dus nog op zoek naar die baleinen . Dus als iemand die heeft liggen en over heeft (dus uit een P1800 van 1964 en later), dan hoor ik dat graag.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate