Nederlands kenteken voor Volvo 245 GLE binnen

kenteken van rdw binnenTwee weken geleden had ik de complete papieren van m’n Volvo 245 GLE naar de RDW opgestuurd voor een kenteken aanvraag. De fysieke keuring had ik al een tijd geleden gedaan, maar had toen niet de complete papieren bij me. Helaas kreeg ik toen toch de papieren weer deels terug en moest ik alsnog BPM aangifte gaan doen in Zwolle.

Dat was vorige week vrijdag. Afgelopen dinsdag zag ik de auto al verschijnen in het “Mijn voertuigen” overzicht van de RDW. Het kenteken is 96-SNB-7 en de datum aanvang tenaamstelling is maandag 24 oktober 2011 geworden. Omdat ik nog geen APK en verzekering heb, heb ik de auto daarom meteen op de 25-ste online geschorst.

Het grappige is dat hij als APK datum 13-11-1988 heeft. Dat is drie jaar na de datum eerste toelating, dus net als de eerste APK vervaldatum van een nieuwe auto.

Vandaag de papieren ontvangen. Hierop was de schorsing nog niet vermeld, dus die aanvulling zal nog wel komen. Nu kan ik in elk geval vast kentekenplaten laten maken.

Gerelateerde tips:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate