Moertjes remslangen ontvangen van Scandcar

remslangmoeren 946911 IMG 4922Tijdens het vervangen van de achterste remslangen van mijn Volvo 245 ondekte ik dat ik niet ook meteen nieuwe moertjes had gekocht om ze vast te zetten op de achteras. Het is weliswaar gewone M10 draad, maar wat fijner. Het is M10 x 1 in plaats van het standaard M10 x 1,5. Bovendien zijn de moertjes wat platter. Scandcar heeft de moertjes (onderdeelnummer 946911) op voorraad. Gelukkig wilden ze er ook wel even twee in een gewone enveloppe stoppen tegen reguliere portokosten in plaats van de standaard 9 euro verzendkosten. Mooie service van Scandcar want verder had ik niks nodig.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate