Moderne radio in Volvo 244 gezet

moderne radio ingebouwdEen tijdje geleden had ik een originele ouderwetse mono radio in mijn 244 gezet. In combinatie met de originele dashboard luidspreker kwam hier echter nauwelijks geluid uit. Inmiddels heb ik er een moderne radio in gezet met o.a. losse hoedenplank speakers. Een stuk beter geluid! Alleen die in de linkerdeur doet het nog niet. Helaas heb ik geen origineel inbouwfront, dus maar even vastgeklemd met een stukje hout.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate