Mijn elektrische Volvo Amazon combi in Autovisie

De achterkant van de Voltvo ziet er eigenlijk nog best goed uit en Sytse Dijkstra van SYTS. maakte deze geweldige foto tijdens de Autovisie elektrische Volvo sessie. Plus mijn ‘making of’ foto.

The rear end of the Voltvo actually still looks quite1692915242 981 The rear end of the Voltvo actually still looks quite

Trots om in Autovisie met Voltvo! Natuurlijk had ik gewild ik dat mijn Amazon combi zij aan zij zou rijden met de elektrische XC40, maar de Volvo 240 classic electric omgebouwd door Martijn maakt een geweldige verschijning. Geweldig artikel Sjors en geweldige foto’s Sytse.

Proud to be in @autovisie with Voltvo Of course I
1692915363 828 Proud to be in @autovisie with Voltvo Of course I

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate