Losse euro connector voor lasapparaat

euro connector lasapparaatDe laatste tijd begon mijn lasapparaat steeds slechter te werken. De draaddoorvoer liep niet meer soepel. Tijdens de lasclinic bij SBK Arnhem kreeg ik nog de tip om de doorvoerkabel eens van binnen schoon te maken met remmenreiniger. Helaas hielp dit niet. Ik heb nog even getwijfeld of ik een nieuw Quality Job QJP 150 lasapparaat zou kopen voor 300 euro. Omdan mijn Esab LKA 150 in de basis een goed apparaat is en me goed bevalt, heb ik toch maar besloten daarin te investeren.

ESAB LKA150 lasapparaat

Omdat ook de handgreep een beetje lekte, had ik maar een compleet nieuw MXL 200 slangenpakket besteld. Die bleek tot mijn verrassing een euro koppeling te hebben. Na even zoeken ontdekte ik een losse universele euro socket aansluiting op eBay. Daarmee kan ik mijn apparaat voorzien van een euro connector en zo het slangenpakket aansluiten.

2 gedachten over “Losse euro connector voor lasapparaat”

    • Origineel zat er een MXL 150v slangenpakket op met een simpel mechanisch klepje in het handvat van de lastoorts.
      Het slangenpakket wat ik besteld had was voor een Esab LKA 180.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate