Lichtschakelaar gekocht bij Tom’s Classics

6p lichtschakelaar Toms classicsDe verlichting van mijn 244 doet het helaas niet. Nu zat er al een wat vreemde schakelaar in. Het bleek dat de onderste twee zekeringen geen spanning kregen. Via het volvolvo-forum geleerd dat dit door de schakelaar komt. Achteraf logisch, want er zaten 5 draden en een 3-pins schakelaar. Aangezien Tom’s Classics in Enschede zit, kon ik daar zo even langs. Helaas hadden ze alleen een 6-pins en dat was het proberen waard. Helaas werkte dat niet en moet ik dus echt een 5-pins hebben.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate