Leren interieur Volvo Amazon

leren interieurOp de Volvo Klassieker Beurs had m’n vader een compleet nieuw bekleed zwart leren interieur gekocht. Dat was echter voor een tweedeurs en de stoelen hadden nog geen hoofdsteunen. Afgesproken dat het met hoofdsteunen en een zitting voor een 4-deurs geleverd zou worden. Dat heb ik opgehaald bij de bekleder. Echt een vakman! Het ziet er prachtig uit, een aanrader!

3 gedachten over “Leren interieur Volvo Amazon”

  1. Hi,

    IK las je blog, leuk om te zien hoe je je oude volvo weer mooi maakt. Ik heb sinds twee maanden een Volvo 244 GL uit 77 gekocht. Prachtbak, maar het lederen interieur is niet meer goed. De bijrijdersstoel is helemaal gescheurd. Je schrijft dat je een goede bekleder hebt gevonden. Kan je mij zijn tel. nr. mailen? hartelijk dank.

    Jan-Pieter

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate