Lambda sensor met toebehoren binnen

lambda sensorOm de motor echt goed af te stellen, moet je eigenlijk gebruik maken van een CO meter, of nog mooier een lambda sensor. Om dan ook echt te weten hoeveel te arm of te rijk een motor staat, is een breedband lambda systeem nodig. Omdat ik het toch wel leuk en handig vind om zit zelf te kunnen, heb ik het een en ander aangeschaft. Ik ga het niet vast in een auto zetten, maar las gewoon in alle uitlaten een schroef voor de sensor. De eerste spullen zijn binnen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate