Lambda doppen en gereedschap gekocht

lambda doppen en sleutelEen tijd geleden had ik een Tech Edge lambda controller gekocht en de sensor met toebehoren. Daarbij had ik al wel moeren gekocht om in de uitlaat te lassen, maar de doppen om deze weer af te doppen waren niet beschikbaar. Omdat ik de lambdasensor alleen wil gaan gebruiken voor afstellen en er niet continu in wil laten zitten, had ik deze ook nog nodig. Het is een vrij specifieke draad, namelijk M18x1,5.

Toevallig zijn er ook olie aftappluggen van dit formaat, waardoor ze uiteindelijk toch vrij makkelijk te vinden waren. Meteen er maar een sleutel bij gekocht om ze goed vast te zetten. Binnenkort maar eens een eerste moer inlassen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate