Laatste rit winterrode Amazon

Laatste rit winterrodeNa een voorinspectie voor de APK bleek dat het voor mij niet meer uit kan om die Amazon op te knappen. Ik heb immers nu een 244 voor woon-werk.
Vandaag was z’n laatste rit naar m’n ouders in Noord Holland. Daar staat hij in de schuur en ga ik hem demonteren. In verband met de morgen aflopende APK heb ik hem maar wel even geschorst. Na demontage is het rollend casco (met LPG) te koop tegen elk aannemelijk bod.
Ruimt overigens wel lekker op. Gisteren ook al m’n verkochte 1800ES weggebracht.

2 gedachten over “Laatste rit winterrode Amazon”

 1. Hallo Lars Ik weet niet hou oud dit bericht van jou was, Maar niet geschoten is altijd mis toch?
  Als jij de auto gesloopt hebt en het kenteken is nog beschikbaar heb ik wel interesse, ik denk dat hij wel bij mijn amazone past.
  De mijne staat op kenteken bj 1979 i s waarschijnlijk een fout van de RDW maar niemand wil er iets mee ook de belastingdienst niet. Ik heb bij Volvo Zweden de bevestiging dat hij van bj 1966 is Graag hoor ik van jou. Met vriendelijke groet Tony een Volvo gek

  Beantwoorden
  • Het kenteken heb ik in 2010 direct opgestuurd naar de RDW. Het nummer overzetten in een andere auto heet omkatten en lijkt me niet de bedoeling. In jouw geval kan ik me er nog wel iets bij voorstellen omdat er dan bijna nog meer van klopt dan nu. Toch zou ik de route via de RDW proberen. Er moet inderdaad een fout gemaakt zijn bij invoer.
   Je zou even contact op kunnen nemen met Boele Braaksma (zie http://www.boelebraaksma.nl/volvo/over-mij/) zijn ouders hebben met hun combi precies hetzelfde gehad. 1978 op Nederlands kenteken terwijl de auto van 1966 was. Dit is uiteindelijk door de RDW rechtgezet.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate