Korte aandrijfas voor overdrive voor Volvo 144 GL gekocht

korte aandrijfasIn mijn Volvo 144 GL wil ik uiteindelijk de M410 overdrive die ik nog heb liggen zetten. Dan moet er echter ook een kortere aandrijfas onder, althans een korter eerste deel. Op marktplaats kwam ik een as voor een 140-serie tegen. Het is een complete as, zo te zien zelfs al voorzien van nieuwe kruiskoppelingen. Er mist in elk geval nog wel een smeernippel, maar die heb ik nog wel van een oud kruisstuk.

Deze lijkt op een as van een later type Amazon, maar hij is iets langer. Nu maar hopen dat hij inderdaad past in combinatie met de M410, want die komt officieel uit een 1800E.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate