Koppeling Amazon gesteld

HulpkoppelingGisteren toen ik naar m’n werk wilde rijden kwam de koppeling opeens meer nauwelijks vrij. Net aan kon ik weer in de garage komen en de andere Amazon pakken. Vandaag heb ik even de koppeling iets gesteld. Er was echter nog maar weinig te stellen en het hielp niet echt. Hij is nu wel weer iets te verrijden. De echte oorzaak is waarschijnlijk de hoofd koppelingscilinder (de slang is nog vrij nieuw namelijk). Waarschijnlijk zit de zuiger vrijwel helemaal voorin vast waardoor hij nog nauwelijks slag maakt. Maar even een revisiesetje kopen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate