Kijkje genomen bij zevende Volvo Amazon cabriolet in Nederland

jeroen drontenVoor zover ik weet zijn er zes Volvo Amazon cabrio’s op Nederlands kenteken, vier via import en twee op basis van een Duett chassis (zie mijn website voor wat foto’s)  Vandaag heb ik een kijkje genomen bij de zevende Amazon cabriolet. Deze ombouw is nog bezig. Het dak is er al wel af en er is iets van een dak bij. Verder zijn er al wel wat verstevigingen aangebracht, maar de eigenaar gaat hem nog wat verder verstevingen. Daarna gaat hij naar de RDW voor een keuring om de cabrio inrichting op het kenteken vermeld te krijgen. De auto is (naar mijn smaak helaas) voorzien van polyesther verbredingen. Het gaat nog een hele klus worden om de auto RDW en APK keurbaar te maken.

Inmiddels heb ik al heel wat foto’s van Amazon cabrio’s verzameld. Bekijk de volledige lijst.

Oproep: Weet je van het bestaan van nog een Amazon cabriolet in Nederland? Ik kom graag met de eigenaar in contact (mail me!) Ook nieuwe (internet) foto’s zijn van harte welkom.

Gerelateerde pagina’s:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate