Kickdown kabel steuntje aangepast en AW71L klaar voor verzenden

kickdown kabel steuntjeToen ik laatst de kickdown kabel wilde monteren van de viertraps automaat aan de B23E, bleek dat de binnenkabel te lang was. Vreemd genoeg was dit ook nog het geval nadat ik een nieuwe kickdown kabel van een 240 van het juiste type had geplaatst. Daarom maar even het steuntje aangepast. Hopelijk is dit genoeg lengte. Volgens het handboek moet je de kabel er bij volgas nog maar 2 mm extra uit kunnen trekken en nu is dat nog iets meer. Eerst maar eens kijken of de kickdown al wel werkt. Nog verder verlengen kan altijd nog.

Daarnaast heb ik in het kader van de schuuropruiming een AW71L verkocht. De koper woont in Vlissingen, dus even ophalen was geen optie. Gelukkig kreeg ik op het volvolvo-forum een tip dat Parcel.nl erg scherp geprijsd was. Dit bleek ook nu het geval. De bak op een mini-pallet met een gewicht van toch 60kg kon voor 37 euro worden verstuurd.

AW71L ingepakt

Moest ik hem wel goed inpakken en vastzetten.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate