Kachelkraan en bedieningspaneel Volvo 240

bedieningspaneel kachel en kraanDe kachel van mijn Volvo 245 GLE werkt niet. Dit komt doordat er een klemmetje ontbreekt van de bevestiging van de bedieningskabel. Mogelijk is de oorzaak hiervan dat de kachelkraan defect is. Ook mist er een pinnetje van de bedieningsschuif. Op marktplaats kwam ik een kraan compleet met bedieningspaneel en klemmetjes tegen.

Daarmee heb ik nu genoeg reserve onderdelen om het geheel te repareren.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate