Hulp van Peter bij selectie kop voor 142

kop selectieSoms is wat hulp van iemand met veel ervaring wel erg prettig. Daarom ben ik met de mogelijke koppen voor mijn 142 even langs geweest bij Peter in Deventer. Samen hebben we de de koppen geïnspecteerd en hij heeft me precies geleerd waar op gelet moet worden. De kop die ik aanvankelijk wilde gebruiken en al was begonnen met het vervangen van de klepsteelrubbers bleek weliswaar erg goed voor revisie, maar niet zo te gebruiken. Teveel speling op de klepgeleiders en kleppen die aan het tulpen waren. Gelukkig zijn de B20E koppen beide wel erg goed, dus daar ga ik er een van gebruiken.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate