Haynes manual Volkswagen T3 1980-1983

Hayves Volkswagen T3Om wat meer te weten te komen over de ins en outs van m’n onlangs geruilde VW T3 camper, heb ik een Haynes manual gekocht. Was erg voordelig bij the_book_depository_uk besteld via Amazon.de: Volkswagen Air-cooled Vanagon 1980-83 Owner’s Workshop Manual.

Na even bladeren zag ik bijvoorbeeld dat het remvloeistof reservoir te bereiken is door een kap aan de bovenkant van het dashboard weg te halen. Scheelt weer zoeken als ik straks de remleidingen los ga halen om een balkje te lassen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate