Grote Volvo corona naafdoppen gekocht

naafdoppen groot zonder stickerNaafdoppen voor Corona velgen zijn relatief schaars. Dit geldt al voor de kleine dopjes en helemaal voor de grote doppen. Die laatste vind ik persoonlijk het allermooiste. De huidige naafdoppen op mijn Volvo 244 GLE beginnen wat slechter te worden. Op marktplaats kwam ik een setje redelijk mooie naafdoppen tegen. Daarom die maar gekocht als reserve. Helaas zijn ze wel zonder Volvo logo stickers, maar die zijn te koop bij Wilpac. Helaas bleek dat bij een van de doppen de klemmetjes ontbreekt. Gelukkig heb ik nog een tweetal echt slechte doppen waar ik er nog wel een op heb zitten.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate