Golde schuifdak voor Volvo 144 GL gevonden

vervangend Golde schuifdakToen in mijn Volvo 144 GL op ging halen was het erg mooi weer. Een goede gelegenheid dus om te genieten van het schuifdak. Helaas ging deze daarna echter niet meer dicht. Reparatie van het open dak lukte niet echt, omdat er een roller was afgebroken. Losse onderdelen zijn voor deze Golde schuifdaken lastig te vinden. Gelukkig vond ik een compleet dak met goede veren, een goede handle en rollers die in tact zijn. Toevallig heeft het dak ook nog eens de juiste kleur! Handig als reserve, maar ik gebruik nu toch even alleen de onderdelen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate