Golde schuifdak met kabels en slinger gekocht

golde schuifdakZowel mijn Volvo 244GLE als Volvo 144GL hebben een Golde schuifdak. Die van de 240 heb ik onlangs weer gangbaar gemaakt. Voor de 144 heb ik een vervangend dak (zelfs in de juiste kleur) en heb ik een begin gemaakt met repareren. Helaas werkt die nog niet en wordt het dak nu met twee balkjes dicht gehouden. De onderdelen voor deze Golde daken beginnen steeds zeldzamer te worden. In een zoektocht een tijdje geleden had ik de volgende mailwisseling met een aanbieder in Amerika. #goudkoorts

Well, in that case I’d rather just buy another car ­čśë

Regards,
Lars

Op 5 jul 2011, om 14:36 heeft asl het volgende geschreven:

WE HAVE ONE SET  LEFT IN THE COUNTRY. ITS $3,000.00, SHIPPING INCLUDED.

Sent: Saturday, July 02, 2011 11:47 AM
Subject: Golde sunroof parts

Hi!

I found on your website that you have Golde sunroof cables (+runners) available.
For my 1972 Volvo 144 I am looking for new ones.
How much are two cables (and including the “runners”) plus shipping to The Netherlands?

Thanks in advance for your reply.
Regards,
Lars

Via het Volvolvo.nl forum kwam ik een Volvo 244 Turbo op het spoor die gesloopt werd en in onderdelen werd verkocht. Deze had zo’n schuifdak. Ik heb daarom het dak, de kabels en handle maar meteen gekocht als reserve.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate