Goede AW71L automaat met 250.000 km gevonden

AW71 L 250000 AlmereEen viertraps automaat voor een Volvo 240 is nog wel te vinden, maar een uitvoering met lockup wordt al lastiger. Toevallig vond ik een AW71-L met maar 250.000 kilometer. Mooi voor onder mijn Volvo 244 GLE dus. Nu wordt het wel tijd voor schuuropruiming, dus ik verkoop binnenkort de AW71 die ik onlangs gekocht had.

Gerelateerde tips:

4 gedachten over “Goede AW71L automaat met 250.000 km gevonden”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate