Gezocht: harde body amazon combi kaal of restauratie project

Nadat ik de voorruit en het dashboard eruit had gehaald en de auto eens grondig inspecteerde, kwam ik tot de conclusie dat de body toch wel in een stuk slechter is dan ik dacht. Op zich niets wat niet te repareren is, maar voor mijn conversie naar elektrisch wil ik sneller meters kunnen maken. Daarom ben ik op zoek naar een betere body als basis.

gezocht   casco   amazon   combi

Inmiddels heb ik er een aantal bekeken, maar de ideale kandidaat nog niet gevonden. Wel staan er nog een paar op mijn lijst om te gaan kijken.

Het liefst wil ik een roestvrije ongelaste body in originele staat, bijvoorbeeld California import. Dit mag een helemaal kale body zijn of een complete auto. Als het een kale body is, moet er al wel een Nederlands kenteken op zitten. Er mag best wat (las)werk aan zitten, want ik realiseer me dan een echt roestvrije én ongelaste body lastig te vinden is. Wat ik niet zoek is een auto waar in het verleden al op een rommelige manier aan gelast is, bijvoorbeeld met dubbele plaat in plaats van stukken erin of onafgeslepen lasnaden.

Bij voorkeur zoek ik een ongespoten body in verband met de nog door te voeren aanpassingen voor de EV conversie.

Tips, suggesties en aanbiedingen zijn welkom!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate