Gewekt om 7:55 “Je auto staat in brand” neeeee…..

Slecht nieuws helaas… We genoten van onze vakantie en reisden door Zweden als familie. Vanmorgen vloog de Voltvo spontaan in brand. Hij stond gewoon geparkeerd, niet aan het opladen of zo. Goed nieuws is dat we allemaal oké zijn. De brandweermannen hebben geweldig werk geleverd en de roestvrijstalen batterijen bak met ontluchtingsdoppen deed zijn werk. Toch is de schade aanzienlijk. Ik ben er kapot van en weet niet wat ik moet zeggen. Ik werkte aan een boek over mijn project, maar had deze plot wending niet verwacht.

Op 30 juni rond 7:55 werden we gewekt “Uw auto in brand”. Neeeee. Helaas was het waar en we haastten ons naar de auto. Op geen enkele manier konden we het vuur stoppen, dus we begonnen zoveel mogelijk van onze spullen te pakken als we konden. Gelukkig waren de brandweermannen snel ter plaatse.

On June 30th around 755 we were woken up Your
1692919563 860 On June 30th around 755 we were woken up Your
1692919563 674 On June 30th around 755 we were woken up Your

Saskia gaf me het nummer Phoenix van Fia

Travel down with me
In the dark you’ll learn to see
Cradled by the Earth
This is your rebirth

All you ever thought you were
Got taken by the fire
Naked in a brand new world
Who are you, what do you desire?

Go gentle, go slow

De shovel bracht de Amazon naar een afgelegen gebied dicht bij de camping waar hij kon stabiliseren. Van daaruit werd hij door een vrachtwagen opgehaald en naar een garage gebracht. Op dat moment was hij nog niet total loss verklaard, dus de verzekering keurde het transport terug naar Nederland goed. Grote dank aan de brandweermannen voor hun werk, goede communicatie en samenwerking.

The shovel took the Amazon to a remote area close
1692919322 797 The shovel took the Amazon to a remote area close
1692919323 183 The shovel took the Amazon to a remote area close
1692919323 467 The shovel took the Amazon to a remote area close

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate