Gereviseerde ATE remklauwen voor Volvo 140

gereviseerde ATE remklauwenLaatst had ik de oude remklauwen al gedemonteerd en al nieuwe remdelen besteld. Nu heb ik ook gereviseerde ATE remklauwen en kan het opbouwen weer beginnen. Ik moest wel m’n oude klauwen inleveren. Gelukkig kon ik de BW35 die ik gekocht had en de BW55 zonder mechanische telleraandrijving inruilen. Hierdoor ruimde het tegelijk mooi op. Het zijn weliswaar geen echte nieuwe klauwen, maar ze zijn wel intern gereinigd en voorzien van nieuwe keringen, nieuwe stofkapjes en waar nodig andere zuigers. Ook zijn de ontluchtingsnippels gecontroleerd.

Hopelijk remt de 142 daarna weer goed en blijven de remmen niet meer plakken.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate