Geen DMOC of GEVCU4 ondersteuning dus maar zelf oplossen

Geen verdere ondersteuning voor DMOC en GEVCU4 dus ik was in mijn eentje dit aan het oplossen. Mijn reserve GEVCU6 bleek kapotte CAN transceivers te hebben dus ook geen optie. Met dank aan Mischa (Garage71) en Alex (ESDI Technologies) voor hun ondersteuning bij het verkennen van opties voor andere VCU’s.

No further support for DMOC and GEVCU4 so I was1692924003 794 No further support for DMOC and GEVCU4 so I was1692924003 3 No further support for DMOC and GEVCU4 so I was

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate