Gedore 1578 gereedschapswagen en Midlock gereedschap

Gedore 1578 1Nu ik flink aan het opruimen ben door de verkoop van onderdelen die overcompleet zijn, werd het ook tijd om mijn gereedschap eens goed te organiseren. Na wat oriënteren kwam ik uit bij een Gedore 1578 gereedschapswagen. Deze heeft alleen laden en geen onoverzichtelijk ondervak. Omdat ik ook regelmatig onder de carport sleutel een mooie manier van opbergen zodat ik het gereedschap allemaal bij de hand heb. Kunnen de Gedore ring/steek sleutels die ik had gekocht er mooi in.

Gedore 1578 2

M’n losse kist houd ik dan voor dingen die ik dubbel heb of als ik gereedschap mee wil nemen.

remgereedschap midlock

Daarnaast ook een Midlock rem felsapparaat (type 7204 metrisch) en een Midlock Remleidingbuigtang (nummer 12889) gekocht. Kan ik mooi de camper voorzien van nieuwe remleidingen omdat de oude eraf moeten om een balkje te kunnen lassen. Ook maar meteen een oliefilter voor de T3 camper en een handvol geschikte wartels gekocht. De remleiding had ik al. Tot slot ook maar meteen een nieuwe bobine gekocht omdat ik de bobine in mijn Amazon laatst moest vervangen en het wel handig is om een reserve te hebben.

Korting bij Autocompleet

Was trouwens een mooie deal van Autocompleet. Als lid van de Volvo Klassieker Vereniging kreeg ik 17% extra korting bovenop de toch al scherpe prijzen. Mede leden van de club kunnen mij mailen, dan deel ik de kortingscode.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate