Gasmengstuk voor B20E gevonden

gasmengstukEen auto op LPG is toch een stuk interessanter dan op benzine. Dit was ook een van de redenen om mijn 1800ES te verkopen. Die gebruik je dan toch echt minder vaak. Een mengstuk voor een P1800 met injectie is soms lastig te vinden. Die van sommige 240’s schijnen te passen. Laatst had ik er al een gevonden, maar die paste toch niet. De Vries Volvo had er een te koop. Toen ik de twee Corona velgen ging halen meteen even een spruitstuk meegenomen en het paste!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate