Gasklep voor lasapparaat gevonden op eBay

gasklep lasapparaatNadat ik de losse euroconnector die ik had gekocht op mijn Esab LKA 150 lasapparaat had gemonteerd kon ik weer lassen. Het bleek alleen dat het nieuwe slangenpakket een gasklep in het handvat had en dat het gas dus bleef stromen. Een ander slangenpakket was weer een stuk duurder. Daarom heb ik bij dezelfde eBay verkoper (yorweldsupplies) als van de connector een losse gasklep gekocht.

Ik had hem een link gestuurd naar de handleiding van de Esab LKA 150 en hij heeft in het schema precies ingetekend hoe ik de klep moet aansluiten. Goede service! Binnenkort maar monteren, dan kan ik weer lassen zonder dat het gas blijft stromen. Hopelijk gaat m’n apparaat dan weer een hele tijd mee.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate