Fotoshoot auto en portret met Casper Heij

fotoshoot Casper HeijVandaag was mijn fotoshoot met Casper Heij (fotograaf met focus op automotive). Hij is bezig om een boek te maken van portretten van auto’s en hun eigenaren. Als je op zijn website naar de foto’s in de categorie “automotive” kijkt, zie je dat hij erg goed is in het maken van dynamische foto’s en het vastleggen van snelheid en beweging. We hebben allerlei foto’s gemaakt. Van drive by foto’s tot close-up’s en foto’s van mij met de Amazon en later ook nog met de Amazon combi (m’n volgende project) erbij op. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.

Hoewel de auto ook gewoon is om te gebruiken en daar dus zo z’n sporen van heeft, heb ik hem als voorbereiding natuurlijk nog wel even gewassen.

auto gewassen fotoshoot

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate