Extra setje Michelin Alpin 15″ winterbanden

winterbanden op stalen velgenBij het monteren van mijn winterbanden zag ik dat ze niet overdreven veel profiel meer hebben. Nu is het met de huidige winter niet echt nodig, maar het leek me toch wel handig om alvast vervangende banden te hebben. Op Marktplaats kwam ik een mooi setje 195/65R15 Michelin Alpin winterbanden tegen met nog 6mm profiel. Voor rijden in Duitsland houdt dat niet over, maar ze kunnen prima nog een tijdje mee. Ze liggen op mooie originele Volvo velgen (nummer 1387534) van 6J breed en met een ET waarde van 25. Officieel horen die op de 700 en 900-serie, maar passen ook prima op de 200-serie en zelfs 140-serie.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate