EVcreate spinoff van mijn elektrische Volvo Amazon ombouw project

Misschien heb je het al gezien in sommige van mijn ontwerpen: EVcreate. Een spin-off van mijn elektrische Volvo Amazon conversieproject Ik start een bedrijf om anderen te helpen hun auto om te bouwen. Bijvoorbeeld met speciale onderdelen en het delen van info op mijn blog (zowel in het Engels als in het Nederlands). Follow @evcreate on Facebook or Instagram or checkout www.evcreate.com

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate