EV Randapparatuur controller dood

Kachel en dashboard gedemonteerd. Helaas hebben mijn EV Peripherals controller en OLED’s in de snelheidsmeter de brand niet overleefd. Het doet pijn, maar ik gooi alles weg. Zelfs alle kabels en draden. Ik wil geen gremlins door brandbluspoeder.

Took the heater and dash out Unfortunately my EV Peripherals1692913683 88 Took the heater and dash out Unfortunately my EV Peripherals1692913683 70 Took the heater and dash out Unfortunately my EV Peripherals

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate