Esab lasapparaat voorzien van euroconnector

lasapparaat eurokoppelingInmiddels heb ik de losse euro connector op m’n lasapparaat gezet. Mede door gebruik te maken van de bevestiging van de oude doorvoerdraad is de aansluiting op de rollen mooi strak. Het geheel zit er perfect uitgelijnd in. Toen ik het nieuwe Esab MXL 200 slangenpakket aansloot, bleef het gas echter stromen zodra ik de fles opendraaide. Later bleek dat ik bij het bestellen van het slangenpakket per ongeluk had opgegeven dat ik een Esab LKA 180 had in plaats van een LKA 150. De 180 heeft de klep in het apparaat zitten.

Voorlopig maar even voor de quick fix gaan en het gas gewoon door laten stromen tijden het lassen, maar later nog maar even een klepje ertussen zetten.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate