Een jaar geleden vloog onze elektrische Volvo in brand

Een jaar geleden, op 30 juni, vloog onze EV conversie Volvo Amazon combi spontaan in brand tijdens onze reis door Zweden. Een project waar ik bijna zes jaar aan heb gewerkt om OEM-functies met een klassiek uiterlijk realiseren. Door het gebrek aan middelen en het drukke ondersteunen van anderen die conversies doen als EVcreate heb ik niet veel vooruitgang kunnen boeken met herbouwen. Ik heb ook geen verdere informatie over de precieze oorzaak. Ik ben van plan om binnenkort meer te delen en het proces om haar weer op de weg te krijgen te versnellen. Donaties/steun zijn nog steeds welkom.

One year ago on June 30th our 1967 Volvo Amazon

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate