Het duurde even voordat ik de moed had om de auto te bezoeken

Het heeft even geduurd voordat ik de moed had om naar Jansen Restauraties te gaan en de auto weer onder ogen te zien. Om eerlijk te zijn had ik het in de loop van de weken minder erg gemaakt in mijn hoofd, dus het was best een schok. Aanzienlijk meer schade aan het interieur dan ik had gehoopt.

Took a while before I had the courage to go1692918003 406 Took a while before I had the courage to go1692918003 26 Took a while before I had the courage to go

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate