Drukregelaar met drukmeter voor dubbele solex

drukregelaar met drukmeterDe solex, weber en dellorto hebben een gereduceerde brandstofdruk nodig. Hoewel ik afgelopen weekend toch maar even de gewone carburateur op mijn Amazon heb teruggezet, blijf ik het plan houden om de dubbele solex carburateurs te monteren.

Ik heb via eBay een mooie drukregelaar gekocht, met geïntegreerde drukmeter. Op die manier kan ik de benzinedruk optimaal afstellen zonder er een externe drukmeter aan te hangen. Er zit ook nog een vacuümaansluiting op om de druk bij vollast nog iets te kunnen verhogen. Ik denk alleen niet dat ik die nodig ga hebben. Dat is meer iets voor gebruik in combinatie met een turbo.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate