Draco velgen van 740 turbo

Draco velgen 1330400Deze originele Volvo Draco velgen (1330400) heb ik in eerste instantie gekocht voor mijn 1800ES. Bij nader inzien twijfel ik of ze daar onder passen en of het mooi staat. Heb eigenlijk nog nooit een ES gezien met zulke velgen. Als alternatief kunnen ze misschien onder m’n 245. Er zitten gelukkig erg goede banden op. Eventueel kan ik die altijd nog over laten zetten op een setje velgen voor mijn Amazon.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate