Distributieriem vervangen en ander klein onderhoud Volvo 244

distributie vervangen bij 236984Vandaag ben ik verder gegaan met het vervangen van de distributieriem waar ik zondag mee begonnen was. Deels in het donker sleutelt toch wat minder handig, maar ja anders schiet het helemaal niet op. Uiteindelijk bij kilometerstand 236984 de riem en spanrol vervangen. Nu kan hij er weer een tijdje tegenaan. Ook maar meteen de bougies, bougiekabels, rotor en verdelerkap vervangen. En hij loopt weer! Dus dan heb ik het vervangen van de riem goed gedaan šŸ™‚

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate