Distributie trekker gereedschap gekocht

distributietrekkersInmiddels heb ik een aantal keer de distributie van mijn Amazon vervangen. De laatste keer was bij het loshalen van het grote tandwiel helaas de nokkenas opsluitplaat beschadigd waardoor ik een nieuwe nodig had.Tevens heb ik toen een aluminium set geplaatst. Die gaat dus niet meer stuk. Maar het komt vast nog wel vaker voor dat ik een tandwiel moet wisselen. Op marktplaats kwam ik hiervoor het originele gereedschap tegen, dus dat heb ik meteen maar gekocht. Hiermee is met name het verwijderen van het grote tandwiel een fluitje van een cent. Jammer genoeg past hij alleen niet op het aluminium tandwiel, dus hoe die er weer af moet?

Bij de trekker voor het kleine tandwiel heb ik meteen de losse bouten even gefixeerd met twee tie wraps. Dat voorkomt dat ze eruit kunnen vallen.

distributietrekker klein tandwiel

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate