Digitale accutester, slijpschijven en staalborstels voor de slijptol

accutester digitaal en slijtoolsNu de vervangende accu die ik gekocht had voor mijn Volvo 244 toch ook slecht lijkt te zijn en ik er weer een andere in moest zetten, werd het tijd voor een accutester. Na wat research wilde ik het model van 25 euro van Trailer en Tools op marktplaats kopen.

Eenmaal in de winkel zag ik dat ze ook een betaalbare digitale hadden. In eerste instantie heb ik me laten overtuigen en de (betere) digitale gekocht. Maar uiteindelijk bedacht ik dat de analoge toch ook prima voldoet. Daarom even gevraagd, maar gelukkig kan ik hem gewoon nog ruilen.

Daarnaast meteen ook wat extra dunnen doorslijpschijven van 1 mm gekocht en vlakke staalborstels voor op de slijptol. Daar had ik op de lasclinic ook mee gewerkt en dat ging erg prettig.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate